Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren

 

Bakdag


Ik bak meestal op zaterdag. Dit betekent dat ik het deeg maak op vrijdag. Tot vrijdagochtend 8.00 uur kun je jouw bestelling doorgeven, maar het liefst bestel  Indien ik op een andere dag bak kondig ik dit altijd tijdig aan. 

Mocht je vergeten hebben te bestellen, kun je mij altijd nog even een berichtje sturen op 0611882734. Meestal bak ik wel extra. 

Afhalen en bezorgen Bakkerij


Wij bezorgen in de omgeving van de bakkerij. U kunt uw bestelling online plaatsen en zaterdagochtend vanaf 10.00 uur afhalen bij de bakkerij op de Muidergouw 68. Ophalen is uitsluitend toegestaan op de fiets of te voet.

Let op: afhankelijk van de bestelling gaat het brood in de 1e dan wel de 2e rit mee. De eerste rit is om 8 uur, de tweede rit meestal rond een uur of 12. Je krijgt altijd persoonlijk bericht als het brood klaar ligt om ogpehaald te worden.

Afhalen Kaasmakerij


Ook kunnen de broden worden opgehaald bij de Kaasmakerij in Almere Haven, u kunt dit aangeven in bij de tweede stap van het bestelproces. 

Stokbroden; afhaal uitzondering


Alléén de stokbroden zijn ook op vrijdag af te halen. Hiervoor moet u mij wel even een persoonlijk berichtje sturen met de aantallen die u wilt naar 0611882734 of even bellen. 

Uitzondering


Bakkerij Puur uit de Schuur onleent altijd het recht om een bepaald broodsoort niet te maken, als er te weinig van is besteld. Ik kan nooit slechts 1 brood van een soort maken. Hierover wordt u tijdig geïnformeerd.