Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren

 

Bakdag


Ik bak meestal op zaterdag. Dit betekent dat ik het deeg maak op vrijdag. Tot vrijdag 10.00 uur kun je jouw bestelling doorgeven. Indien ik op een andere dag bak kondig ik dit altijd tijdig aan. 

Mocht je vergeten hebben te bestellen, kun je mij altijd nog even een berichtje sturen op 0611882734. Meestal bak ik wel extra. 

Afhalen Bakkerij


Je kunt de bestelling zaterdagochtend vanaf 10.00 uur afhalen bij de bakkerij op de Muidergouw 68.

Afhalen Kaasmakerij


Ook kunnen de broden worden opgehaald bij de Kaasmakerij in Almere Haven, je kunt dit aangeven in bij de tweede stap van het bestelproces. 

de Blauwereiger


De Blauwereiger is geen afhaal adres. Wij bezorgen wel in deze omgeving. U kunt uw bestelling online plaatsen.

Let op: afhankelijk van de bestelling gaat het brood in de 1e dan wel de 2e rit mee. De eerste rit is om 8 uur, de tweede rit meestal rond een uur of 12. Je krijgt altijd persoonlijk bericht als het brood klaar ligt om ogpehaald te worden.

Parkeren


De bakkerij is gelegen in een woonwijk. Indien mogelijk komt u op de fiets.
Houd u alstublieft rekening met de buren en parkeer de auto indien mogelijk op onze oprit. Zorgt u er ten alle tijde voor dat u de weg niet blokkeert en de auto niet voor de inrit van de buren plaatst. Alvast bedankt!

Stokbroden; afhaal uitzondering


Alléén de stokbroden zijn ook op vrijdag af te halen. Hiervoor moet je mij wel even een persoonlijk berichtje sturen met de aantallen die je wilt naar 0611882734 of even bellen. 

Uitzondering

Bakkerij Puur uit de Schuur onleent altijd het recht om een bepaald broodsoort niet te maken, als er te weinig van is besteld. Ik kan nooit slechts 1 brood van een soort maken. Hierover wordt u tijdig geïnformeerd.